Pojdi na glavno vsebino
Sledite nam: l
english
Dogodek

[10.9.2021 SKK]: Z vnaprej definiranimi rešitvami do optimizacije HR procesov

10. september 2021│ 9:45 - 10:30

[10.9.2021 SKK]: Z vnaprej definiranimi rešitvami do optimizacije HR procesov

Četrta pot je že tradicionalni partner Slovenskega kadrovskega kongresa. Udeležba v živo na letošnjem dogodku je za nas neprecenljiva. Veselimo se srečanja z vsemi in toplo pozdravljamo osrednjo temo kongresa, ki se navezuje na odgovornost in skrb za ljudi. 

Srčnost do sodelavcev, povezanost, zavzetost pri delu in ljubezen do poklica naj nas vodijo v nadaljnji razvoj stroke in k rasti dodane vrednosti organizacij. Ponosni smo, da smo del zgodbe s tradicijo, del Slovenskega kadrovskega kongresa, največjega HR dogodka v slovenskem prostoru, ki se gotovo uvršča tudi med največje HR dogodke v regiji.

V luči zavzetosti in prizadevanj odnosov do naših strank ter obdobja polnega dinamike na področju delovne zakonodaje, ko so imela naše stranke polne roke dela, smo na Četrti poti zaznali kot priložnost za razvoj novega produkta in poslovnega modela. Lansirali smo naročniške pakete KADRIS 4 Cloud z vnaprej definiranimi rešitvami v oblaku, pri katerih naročnikom ni treba vlagati v nakup programske in strojne opreme. Preprosta implementacija s pomočjo razlagalnih video vsebin zaposlenim omogoča lažje spoznavanje in takojšnjo uporabo.

Kako smo v središče postavili zaposlene, da bi jim olajšali delo, vam bomo predstavili na vzporednem predavanju v petek, 10. septembra 2021, ob 9.45 uri v Modri dvorani Avditorija Portorož. Vabljeni.

Termin in lokacija predavanja:

Datum: petek, 10. september 2021

Ura: 9:45 - 10:30

Lokacija: Modra dvorana, Avditorij Portorož 

Naslov: Z vnaprej definiranimi rešitvami KADRIS 4 Cloud do optimizacije HR procesov  

Spletna prijava na Slovenski kadrovski kongres: 

Organizator Slovenskega kadrovskega kongresa je podjetje Planet GV.

Povejte naprej:

l
f
t
Nastavitve zasebnosti

Na tej spletni strani uporabljamo piškotke. Nujni omogočajo delovanje spletne strani. Analitični in trženjski piškotki pa izboljšajo vašo uporabniško izkušnjo. Več ...