Pojdi na glavno vsebino
Sledite nam: l
english
Webinar

[25.9.2019 WEBINAR]: Nova grafična podoba spletne aplikacije KADRIS 4

25. september 2019 │ 13:00 - 14:00

[25.9.2019 WEBINAR]: Nova grafična podoba spletne aplikacije KADRIS 4

Vabimo vas k ogledu našega prvega webinarja, na katerem bomo v živo prikazali koristne novosti nove grafične podobe spletne aplikacije KADRIS 4 - celovite kadrovske IT-rešitve za učinkovito vodenje zaposlenih. 

VSEBINA WEBINARJA:

  • katera delovna področja pokriva KADRIS 4 (kadrovski procesi, upravljanje delovnega časa in obračun plač),

  • kako enostavno, hitro in pregledno je delo s prenovljeno aplikacijo → primeri uporabe,

  • kaj vse je novega v aplikaciji (npr. kako aplikacija omogoča izdelavo kakovostnih poročil in grafikonov za vodstveni management pri sprejemanju poslovnih in strateških odločitev),

  • kako aplikacija pomaga podjetjem glede agilnosti oz. pri prilagajanju tržnim spremembam,

  • odgovori na vprašanja sodelujočih.

Na Četrti poti se zavedamo, da imamo veliko zalogo znanja in praktičnih izkušenj o digitalizaciji kadrovskih in administrativnih procesov, ki jih že 29 let nadgrajujemo in izpopolnjujemo na način, da smo prilagodljivi in upoštevamo celostno izkušnjo naših strank. Ponosni smo na delo naše razvojne ekipe, saj nam je uspelo na podlagi izkušenj strank in uporabnikov naših rešitev funkcionalno nadgraditi in vizualno prenoviti spletno aplikacijo KADRIS 4.

Novosti in novo grafično podobo spletne aplikacije KADRIS 4 vam bo predstavil Sebastjan Kepic, direktor prodaje in marketinga v podjetju Četrta pot, ki ima bogate izkušnje z domačimi in tujimi naročniki na področju identifikacije in digitalizacije kadrovskih in administrativnih procesov.

Če se seminarja ne morete udeležiti v tem terminu, nič hudega – prijavite se in posnetek vam bomo poslali po elektronski pošti.

Povejte naprej:

l
f
t
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...