Pojdi na glavno vsebino
Sledite nam: l
english
Dogodek

[4.3.2020 Četrta pot in Oracle dogodek]: Pravi IT je težko najti

4. marec 2020 │ 9:00 - 11:30

[4.3.2020 Četrta pot in Oracle dogodek]: Pravi IT je težko najti

Si želite digitalizirati kadrovske procese in evidenco delovnega časa, vendar ne veste, kje začeti? Operativne naloge obremenjujejo vaš kader, vi pa ste žrtev pomanjkljivih in težko dostopnih podatkov, ki morajo biti za doseganje uporabnosti večkrat obdelani?

Informacijski sistemi so v modernem delovnem okolju obvezna komponenta poslovanja ne samo v velikih, temveč tudi v srednje velikih podjetjih. Predstavljajo konkurenčno prednost pred vašimi tekmici, prinašajo razbremenitev operativnega kadra, vodstvu pa omogočajo vpogled in nadzor v realnem času. Ključ je v izbiri pravilne informacijske tehnologije, ki vsebuje samo tiste funkcionalnosti, ki jih vaše podjetje potrebuje. Da bi sprejel korektno odločitev, mora vodilni kader poznati svoje izzive in sisteme, ki jih rešujejo.

WHITEPAPER: Rast podjetja prinaša izzive, ki jih lahko rešijo le informacijski sistemi

Spoznajte informacijske sisteme, ki vam bodo omogočili, da se vaš kader osredotoči na jedrne aktivnosti vašega poslovanja, vam pa boljše vodenje in nadzor. Preverite ali je vaše podjetje primerno za uporabo tovrstnih sistemov in se odločite za spremembo na boljše.

Prenesi whitepaper

WHITEPAPER: Rast podjetja prinaša izzive, ki jih lahko rešijo le informacijski sistemi

WHITEPAPER: Razvoj agilnega poslovanja in naš adut informacijska tehnologija

WHITEPAPER: Razvoj agilnega poslovanja in naš adut "informacijska tehnologija"

Se spopadate z izzivi, ki jih prinaša agilno poslovanje? Se soočate z bolečimi točkami in ozkimi grli, ki onemogočajo vaš razvoj? Spoznajte, kako jih ustrezno razvrstiti glede na področje izvora in se jih naučite nagovoriti z ustreznimi informacijskimi rešitvami.

Prenesi whitepaper

Čas, da spoznate informacijske sisteme, ki vam bodo omogočili, da se vaš kader osredotoči na jedrne aktivnosti vašega poslovanja, vam pa omogočili boljše vodenje in nadzor, je zdaj. Obiščite dogodek "Pravi IT je težko najti" in preverite ali je vaše podjetje primerno za uporabo tovrstnih sistemov in se odločite za spremembo na boljše.

O DOGODKU

Visoko tehnološki podjetij Četrta pot in Oracle Slovenija organizirata brezplačen dogodek »Pravi IT je težko najti«, na katerem vam bomo pokazali glavna področja in uporabne vrednosti, ki jih kadrovski informacijski sistem doprinese k poslovanju podjetja - zniža stroške ter doseže večjo učinkovitost in produktivnost zaposlenih v podjetju. Na koncu bomo vodili odprto diskusijo na temo implementacije in uporabe kadrovskega, registracijskega in plačnega sistema v podjetju in oblačnih tehnologijah, ki so potrebne za vzpostavitev podatkov baz. 

PROGRAM DOGODKA

9:00-9:30      Mreženje ob zajtrku

9:30-10:15    IT-storitve v oblaku, Robert Korošec, Oracle Slovenija 

10:15-10:30  Odmor za kavo in pogovor

10:30-11:15  Informacijski sistem KADRIS 4, Monika Rutar, Četrta pot

11:15-11:30  Diskusija in priložnost za vprašanja

KOMU JE DOGODEK NAMENJEN?

Dogodek je namenjen vsem podjetjem, ki si želijo digitalizirati kadrovske in delovne procese in bi radi v živo videli konkretni prikaz oz. uporabniško izkušnjo na primeru naših strank:

  • kako podjetja načrtujejo tovrstne projekte,
  • kakšne so najpogostejše želje in potrebe na strani podjetja,
  • kako poteka proces dela po novem v digitalnem okolju in
  • kaj so podjetja s tem pridobila.   

Dogodek je namenjen tako večjim podjetjem in organizacijam, ki že imajo na lokaciji podjetja svojo lastno podatkovno bazo ali srednje velikim podjetjem, ki nimajo lastne strežniške infrastrukture in se z odločitvijo najema v oblaku izognejo začetnim vložkom v nakup programske opreme. 

Po podatkih, ki jih navaja podjetje Gartner, naj bi do leta 2023 večina podjetij kar 95 % vseh delovnih obremenitev premaknila v oblak. Pri tem pomembno vlogo igrajo avtonomne oblačne storitve, ki so zasnovane tako, da se lahko visoko usposobljeni IT-strokovnjaki v podjetjih in organizacijah, v katerih uporabljajo takšno bazo, posvetijo drugim nalogam, administrativna opravila pa prepustijo avtomatiziranim storitvam v oblaku.

Za večja slovenska podjetja je uvedba storitev v oblaku zahtevna, saj morajo podjetja poskrbeti za integracijo s sistemi, ki bodo še kar nekaj let ostali na lokaciji podjetja in bodo morali kot taki sobivati s storitvami v oblaku. Takšnim podjetjem in organizacijam se je Oracle približal tako, da je obrnil logiko oblaka tako, da prednosti oblaka pripelje neposredno v podatkovni center večjih slovenskih podjetij in organizacij. Na ta način prenaša svoje bogate izkušnje na področju inženirskih sistemov in poznavanja zahtev kompleksnih poslovnih okolij na ponudbo storitev v oblaku.

Povejte naprej:

l
f
t

Monika Rutar

Monika Rutar, dipl. organizatorka dela - smer organizacija in management kadrovskih in izobraževalnih sistemov, strokovnjakinja za digitalizacijo kadrovskih procesov, vodja prodaje s poudarkom na strokovni vsebini kadrovskih procesov v podjetju Četrta pot, d.o.o., Kranj

Robert Korošec

Robert Korošec je od leta 1999 zaposlen v podjetju Oracle Software, kjer je najprej delal kot svetovalec za Oracle baze podatkov in Oracle Exadata sisteme. Sedaj se osredotoča na Oracle Cloud platformo in storitve v oblaku, primarno na področju Oracle Autonomous Database, prediktivne analitike ter BigData analize podatkov.
Storitve v oblaku so v zadnjih letih dozorele in omogočajo povezano in varno platformo za uporabo poslovnih aplikacij. Iz osnovnega koncepta najema infrastrukture se oblak z razvojem storitev spreminja v nov način izvajanja IT-operacij. "Kako najbolje izkoristiti možnosti, ki jih prinaša oblak?", je vprašanje, s katerim se sooča večina podjetij. Odgovor je preprost: "Največja dodana vrednost oblaka je uporaba že narejenih storitev v oblaku."

Nastavitve zasebnosti

Na tej spletni strani uporabljamo piškotke. Nujni omogočajo delovanje spletne strani. Analitični in trženjski piškotki pa izboljšajo vašo uporabniško izkušnjo. Več ...