Pojdi na glavno vsebino
Sledite nam: l
english
Webinar

[19.11.2020 WEBINAR] eBOL + eNDM = eKONOMIČNO

19. november 2020 │ 13:00 - 13:45

[19.11.2020 WEBINAR] eBOL + eNDM = eKONOMIČNO

Ali ste vedeli, da se v Sloveniji letno izda cca. 1,5 milijona bolniških listov?

To pomeni, da organizacija s 1.000 zaposlenimi, ki letno izda cca. 1.800 bolniških listov in cca. 1.200 zahtevkov za refundacije nadomestil, porabi za birokracijo preračunov kar 18 % delovnih dni.

Ali ste vedeli, da organizacija s 1.000 zaposlenimi zaradi digitalizacije bolniških listov in refundacij s strani države letno porabi samo še 2 % delovnih dni dela?

To pomeni kar 10-kratni prihranek časa in 100 % zagotovilo, da bo vaše podjetje pridobilo sredstva za vse, ki jim po zakonu to pripada, saj ne bo več napak pri ročnem obračuvanju in oddaji zahtevkov.

Ali vas dinamika sprememb zakonov duši pri birokraciji refundacij nadomestil s strani države, ker vaša organizacija še ni izkoristila potenciala digitalizacije?

Pridružite se skupini več kot 200 organizacij, ki so že izkoristile potencial digitalizacije z modulom eBOL sistema KADRIS 4 in ga dodatno oplemenite z digitalizacijo refundacij s strani države oz. modulom eNDM.

VSEBINA WEBINARJA

  • Analiza trga in uporabniške izkušnje ročne obdelave elektrosnkih bolniških listov in zahtevkov za izplačila nadomestil plače.
  • Prikaz operacije avtomatski zajem obrazca eBOL s portala SPOT v KADRIS 4.
  • Prikaz operacije priprave zahtevka eNDM za izplačilo nadomestila plače iz KADRIS 4 preko vmesnika eNDM na portal SPOT in ZZZS za:

      a.) bolniške odsotnosti, ki niso v breme delodajalca:

  • boleznine nad 30 delovnih dni, nad 90 koledarskih dni,
  • poškodba pri delodajalcu,
  • nega otroka,
  • spremstvo otroka oz. ožjega družinskega člana,

      b.) krvodajalske akcije.

  • Seznanitev s potrebno programsko opremo za delovanje modula eBOL in eNDM v KADRIS 4.

KORISTI integracije z eBOL in eNDM

SHEMA integracije z eBOL in eNDM

Če želite video posnetek do webinarja, nam pišite na prodaja@cetrtapot.si  in posnetek vam bomo poslali po elektronski pošti.

Želim več informacij o tem

Povejte naprej:

l
f
t
Nastavitve zasebnosti

Na tej spletni strani uporabljamo piškotke. Nujni omogočajo delovanje spletne strani. Analitični in trženjski piškotki pa izboljšajo vašo uporabniško izkušnjo. Več ...