Pojdi na glavno vsebino
Sledite nam: l
english
Dogodek

[Slovenski kadrovski kongres]: Gradnja digitalne izkušnje zaposlenih v sodobnih delovnih okoljih

13. april 2023 | 12.55 - 13.40 Slovenski kadrovski kongres, predavanje Monike Rutar v Grand Hotelu Bernardin Portorož

[Slovenski kadrovski kongres]: Gradnja digitalne izkušnje zaposlenih v sodobnih delovnih okoljih

ČETRTA POT na SLOVENSKEM KADROVSKEM KONGRESU 

Predavanje: Gradnja digitalne izkušnje zaposlenih v sodobnih delovnih okoljih

V mesecu aprilu 2023 je potekal #loveHR Summit oz. Slovenski kadrovski kongres - osrednji slovenski dogodek za vse HR strokovnjake in s kadrovskimi procesi povezanimi dejavnostmi.

Kot vrhunski strokovnjaki na področju razvoja vsebinskih in tehnoloških rešitev za upravljanje človeškega kapitala in z zaposlenimi povezanih procesov upravljanja delovnega časa in obračuna plač, se zelo zavedamo pomembnosti tovrstnih dogodkov. Zato nas zelo veseli, da imamo v Sloveniji podjetje Planet GVin ekipo HR&M, ki vsako leto znova pripelje v Slovenijo zanimive domače in tuje predavatelje, predstavi trende in primere dobrih HR zgodb, predvsem pa združi strokovnjake in ljubitelje kadrovskega managementa.

Vsebinski fokus letošnjega kongresa so novi pristopi v razvoju veščin in upravljanja s talenti, kako zasnovati sodobno in digitalno delovno mesto, ki bo pritegnilo talente in zadovoljilo obstoječe zaposlene ter kako loviti ravnovesje med generacijami, ki delo in pripadnost dojemajo drugače.

Ker imamo ogromno vsebinskega znanja pri digitalizaciji HR procesov in vzpostavitvi delovnega okolja, v katerega so vključeni vsi zaposleni, smo na letošnjem kongresu o tem tudi predavali. Spregovorili smo o digitalni uporabniški izkušnji vseh zaposlenih in njenih pozitivnih učinkih na poslovanje podjetij oz. organizacij. 

 

Foto utrinki z udeležbe na SKK 2023

Povejte naprej:

l
f
t
Nastavitve zasebnosti

Na tej spletni strani uporabljamo piškotke. Nujni omogočajo delovanje spletne strani. Analitični in trženjski piškotki pa izboljšajo vašo uporabniško izkušnjo. Več ...