Pojdi na glavno vsebino
Sledite nam: l
english
Dogodek

[17.-18.10.2019 Srečanje ekonomistov v zdravstvu]: Pomen ekonomike v zdravstvu

Četrta pot vsako leto aktivna na srečanju ekonomistov v zdravstvu.

[17.-18.10.2019 Srečanje ekonomistov v zdravstvu]: Pomen ekonomike v zdravstvu

2. jesensko srečanje ekonomistov v zdravstvu se odvija v času, ko se dogaja ena od pomembnejših odločitev v zdravstvu, in sicer kako zagotoviti dovolj sredstev, da bodo imeli naši prebivalci dostojno zdravstveno storitev tudi v prihodnje. Odločitev in formula, ki bosta do tega pripeljali, nista enostavni, še posebej zato, ker je zdravje ena od največjih vrednot vsakega posameznika. Zato je bila tema letošnjega jesenskega srečanja usmerjena v delo ekonomistov, njihovo vlogo v zdravstvu ter v to, kaj lahko ekonomisti naredijo za zdravstvo zdaj in kaj v prihodnje - kje jih čakajo največji izzivi v zdravstvu. Ne samo skrajševanje čakalnih dob, urejanje procesov v zdravstvu, ukvarjanje s slabimi managerji, itd. Pred seboj imajo izzive, ki se kažejo v reformi sistema zdravstvenega varstva, zakonu o dolgotrajni oskrbi ter zagotavljanju ustreznega financiranja zdravstva in ustrezne mreže izvajalcev, kajti dejstvo je, da zdravstvo nikoli ne bo več tako poceni, kot je bilo.

Četrta pot digitalizira procese upravljanja delovnega časa, prenos podatkov v plače, najave in odobritve izhodov, celodnevnih odsotnosti, potnih nalogov, dostop zaposlenim do podatkov o delovnem času in dopustu, planiranje dela in razporede zaposlenih v različne urnike in delovišča, kontrole dostopa, etc. v večini zdravstvenih ustanov in ta segment predstavlja danes 12 % delež vseh naših poslovnih partnerjev. V vlogi pokrovitelja vsakoletnih srečanj ekonomistov v zdravstvu želimo ohranjati in nadgrajevati odnose z vsemi našimi strankami, jim na licu mesta predstaviti novosti na naši strani, poslušati novosti na njihovi strani, iskati skupne rešitve in predvsem utrjevati pozicijo blagovne znamke informacijskega sistema KADRIS 4 za celovito in učinkovito vodenje zaposlenih.

     

Povejte naprej:

l
f
t
Nastavitve zasebnosti

Na tej spletni strani uporabljamo piškotke. Nujni omogočajo delovanje spletne strani. Analitični in trženjski piškotki pa izboljšajo vašo uporabniško izkušnjo. Več ...