Pojdi na glavno vsebino
Sledite nam: l
english

NAPOVEDNIK [16. in 17.4.2020 SLOVENSKI KADROVSKI KONGRES]: Odrešitev paradoksov

V Portorožu bo 16. in 17. aprila 2020 potekal osrednji slovenski in regijski HR dogodek. Kongres odlikujejo vrhunski HR strokovnjaki, nove HR zgodbe in dobre prakse, sveži HR recepti in aktualne okrogle mize. Sveža je tudi HR zgodba, ki jo prinaša ključnim uporabnikom naša HR aplikacija za učinkovito vodenje zaposlenih.

NAPOVEDNIK [16. in 17.4.2020 SLOVENSKI KADROVSKI KONGRES]: Odrešitev paradoksov

Slovenski kadrovski kongres 2020 je največji HR dogodek v slovenskem prostoru, ki se uvršča tudi med največje HR dogodke v regiji. Združuje več kot 400 HR strokovnjakov, kadrovskih managerjev, odgovornih za izobraževanje in razvoj zaposlenih ter drugih odgovornih strokovnjakov za kadrovsko področje v organizacijah javnega in zasebnega sektorja.

Tema letošnjega kongresa je, kako izstopiti iz paradoksov oz. protislovij ali izzivi, s katerimi se vodje nenehno soočajo. Namen kongresa je, da se udeleženci soočijo z izzivi, kot so: 

  • Starejše generacije Vs. mlajše generacije,
  • spremembe vs. priložnost,
  • tehnologija vs. človek
  • kompetence sedanjosti vs. kompetence prihodnosti.

Soočanje s paradoksi slehernega posameznika sleherno organizacijo nenehno “meče iz tira”.  Sposobnost vključiti in sprejeti obe skrajnosti protislovij, je zato vseživljenjski učni izziv. Uspešni voditelji paradokse sedanjosti sprejemajo in presegajo. Zavedajo se skrajnih točk, a vselej poiščejo svojo zlato sredino. Uspešni voditelji so mojstri iskanja ravnovesja.

Četrta pot je že tradicionalni partner Slovenskega kadrovskega kongresa 2020, zato smo letos z velikim veseljem sprejeli izziv in vam bomo pomagali poiskali ravnovesje med paradoksi sedanjosti! 

Vabljeni v našo družbo v petek, 17. aprila 2020, ob 11.15 uri na vzporednem predavanju Nataše Centa z naslovom Odrešitev paradoksov. 

Prijave na forum potekajo na spletni strani organizatorja dogodka Planet GV ali na spodnjem gumbu. 

Povejte naprej:

l
f
t

Nataša Centa, univ. dipl. pedagoginja in prof. matematike in fizike, strokovnjakinja za digitalizacijo kadrovskih procesov s pomočjo sodobnih IT-rešitev, produktna vodja v podjetju Četrta pot, d.o.o., Kranj

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...