Pojdi na glavno vsebino
Sledite nam: l
english
Dogodek

[14.-15.10.2019 konferenca MakeIT]: Flutter - prihodnost razvoja mobilnih aplikacij

15. oktober 2019 │ 11:30 - 12:15

[14.-15.10.2019 konferenca MakeIT]: Flutter - prihodnost razvoja mobilnih aplikacij

MakeIT je konferenca, kjer se srečujejo razvijalci, arhitekti in upravljavci IT-rešitev ter raziskovalci najnovejših tehnoloških dosežkov. Lokalni in globalni strokovnjaki predstavijo najnovejšo in najbolj pomembno vsebino iz razvoja arhitekture, baz podatkov, strojnega učenja, umetne inteligence, programskih jezikov, metodologij in kulture v IT-okoljih. Predavanja in delavnice bodo zaokrožene v pet tematskih sklopov: Cloud-native&DevOps, Data&AI, Database, Database Development in Java.

O najnovejših dosežkih razvoja mobilnih aplikacij na področju kontrole dostopa bo na letošnji konferenci MakeIT predaval Simon Posnjak, vodja razvoja sistemske programske opreme v podjetju Četrta pot. Simon bo spregovoril o zgodbi, kako nam je uspelo z novim Googlovim več-platformnim orodjem razviti aplikacijo, ki teče na Android in iOs operacijskih sistemih v izjemno kratkem času.                                                          

Dan: 15. oktober 2019
Ura: 11:30 – 12:15
Predavatelj: Simon Posnjak

Vabimo vas, da si ogledate urnik, vsebino konference in se čimprej prijavite. Čakajo nas zanimiva predavanja in veliko priložnosti za druženje in neposredno izmenjavo izkušenj.

Urnik in vsebina konference sta voljo na www.makeit.si.
Prijave: https://www.makeit.si/index.php/prijava/kotizacija

Povejte naprej:

l
f
t
Nastavitve zasebnosti

Na tej spletni strani uporabljamo piškotke. Nujni omogočajo delovanje spletne strani. Analitični in trženjski piškotki pa izboljšajo vašo uporabniško izkušnjo. Več ...