Pojdi na glavno vsebino
Sledite nam: l
english

COVID-19: Brezplačna podpora pri kadrovskih rešitvah sistema KADRIS 4

Spoštovani poslovni partnerji,

na spodnji povezavi smo vam pripravili pogoje za uporabo M obrazcev znotraj modula Kadrovski vmesnik e-VEM v informacijskem sistemu KADRIS 4 po spremembi zakonodaje.

v podjetju Četrta pot smo delo v danih okoliščinah organizirali v skladu z direktivami Vlade RS oz. Nacionalnega inštituta za javno zdravje ter zaposlene preselili v domače pisarne. Trudimo se in delamo naprej tudi v trenutnih razmerah in s tem zagotavljamo kontinuirane storitve ter podporo uporabnikom svojih poslovnih in sistemskih storitev.   

V času izrednih razmer vsem poslovnim subjektom in organizacijam nudimo 1 brezplačno uro podpore pri implementaciji ali programski podpori za katerikoli kadrovski modul znotraj informacijskega sistema KADRIS 4 za učinkovito vodenje zaposlenih. 

Več informacij o kadrovskih rešitvah najdete na strani kadrovski informacijski sistem KADRIS 4.

Za uveljavitev brezplačne ure podpore pošljite mail na podpora@cetrtapot.si in pripišite #IzredneRazmere.

V teh težavnih časih vam ostajamo na voljo. Naredili bomo vse, kar je v naši moči, da na vaše potrebe odgovorimo v najkrajšem možnem času.

Hvala za razumevanje.

Ekipa Četrte poti

Nastavitve zasebnosti

Na tej spletni strani uporabljamo piškotke. Nujni omogočajo delovanje spletne strani. Analitični in trženjski piškotki pa izboljšajo vašo uporabniško izkušnjo. Več ...