Pojdi na glavno vsebino
Sledite nam: l
english
| Katja Kavčič

Avtomatsko planiranje zaposlenih - koristna digitalna rešitev za podjetja ali javne ustanove

Podjetja in javne ustanove se spopadajo s težavami pri načrtovanju urnikov in razporejanju zaposlenih, še posebej, ko imajo zaposleni različne urnike dela, delajo v izmenah in na različnih deloviščih. Programske rešitve za avtomatsko planiranje in razporejanje zaposlenih lahko pri tem procesu pomagajo ter podjetjem prihranijo čas, denar in izboljšajo produktivnost zaposlenih.

Avtomatsko planiranje zaposlenih - koristna digitalna rešitev za podjetja ali javne ustanove

V zadnjem času se podjetja srečujejo s številnimi izzivi pri načrtovanju urnikov in razporejanju zaposlenih. Ti izzivi se lahko še posebej povečajo, ko imajo zaposleni različne urnike dela, delajo v izmenah in na različnih deloviščih. V takih primerih lahko programske rešitve za avtomatsko planiranje in samodejne razporeditve zaposlenih pomagajo podjetjem pri načrtovanju in izvajanju urnikov dela.

Digitalno podprt proces za avtomatsko planiranje in samodejne razporeditve zaposlenih omogoča podjetjem, da avtomatizirajo proces načrtovanja urnikov in razporejanja zaposlenih. Časi, ko smo za planiranje in razporejanje dela uporabljali le papir in pisalo, so se končali. Ena izmed ključnih prednosti uporabe programa za avtomatsko planiranje in samodejne razporeditve zaposlenih je, da lahko podjetjem prihrani čas in denar. Namesto, da bi zaposleni ročno načrtovali urnike in razporeditve, lahko program avtomatsko ustvari optimalne urnike glede na parametre, ki jih je določil uporabnik. S tem lahko podjetja prihranijo čas in denar ter zagotovijo boljšo produktivnost zaposlenih.

Danes imamo na voljo vrsto digitalnih rešitev, ki nam omogočajo bolj učinkovito planiranje dela in boljše upravljanje zaposlenih. Ena izmed takih digitalnih rešitev je programska rešitev sistema KADRIS 4. S tem programom lahko enostavno planiramo delovni čas zaposlenih ter jih razporejamo v različne urnike dela. Rešitev omogoča samodejno ustvarjanje razporedov in obveščanje zaposlenih o spremembah preko e-pošte, kar zmanjšuje administrativno delo in omogoča hitrejše obveščanje zaposlenih. Zaposleni lahko tudi prek mobilne aplikacije ali telefona pošiljajo vloge za menjavo razporedov ter predlagajo nove razporede.

Ena izmed najboljših lastnosti KADRIS 4 pa je možnost spremljanja razporeda dela in statusa prisotnosti oziroma odsotnosti zaposlenih kar prek telefona. S tem omogočamo zaposlenim, da so v vsakem trenutku na tekočem s svojim razporedom dela ter se lahko pripravijo na delo ali prosti čas. To izboljšuje učinkovitost dela ter zmanjšuje možnosti za napake pri razporejanju.

Poleg tega pa lahko programski modul za avtomatsko planiranje in samodejne razporeditve zaposlenih tudi pomaga pri boljšem upravljanju s kadri. Ta rešitev lahko na primer upošteva zaposlene z različnimi kvalifikacijami, izkušnjami in prednostmi ter jih razporedi na delovna mesta, kjer bodo lahko najbolj učinkoviti. S tem se lahko izboljša produktivnost, zadovoljstvo zaposlenih in dolgoročna uspešnost podjetja.

Ena izmed prednosti uporabe programskega modula za avtomatsko planiranje in samodejne razporeditve zaposlenih je tudi v tem, da lahko podjetja spremljajo delovne ure in delovne čase zaposlenih ter s tem zagotovijo boljšo sledljivost in nadzor nad delovnim procesom.

Na koncu lahko rečemo, da je uporaba programskega modula za avtomatsko planiranje in samodejne razporeditve zaposlenih lahko koristna za podjetja, ki se soočajo z izzivi pri načrtovanju in razporejanju zaposlenih.

Kadar se srečujemo s težavami pri usklajevanju želja zaposlenih in zakonodaje, je digitalizacija planiranja dela in upravljanja zaposlenih prava rešitev. KADRIS 4 ponuja enostavno in učinkovito upravljanje zaposlenih ter zagotavlja natančno in ažurno spremljanje razporedov. To izboljšuje uspešnost vašega poslovanja in omogoča, da se lahko posvetite drugim pomembnim stvarem.

Če želite izboljšati svoje poslovanje, vas vabimo, da preizkusite KADRIS 4 in si zagotovite prednosti digitalizacije planiranja dela in upravljanja zaposlenih.

Povejte naprej:

l
f
t

Preberite še

[HR&M] Kaj prinaša digitalizacija HR funkcije?
| Urban Rozina & Nataša Centa
[HR&M] Kaj prinaša digitalizacija HR funkcije?
Globalizacija in razvoj spletne tehnologije vse bolj spreminjata poslovno okolje v dinamične procese, ki se pogosto odvijajo na različnih koncih sveta ter v različnih vrstah in oblikah dela. Dinamika sprememb nas vodi preko različnih načinov vodenja.
[HR&M] Digitalna orodja pomagajo pri izvajanju poslovne strategije
| Urban Rozina
[HR&M] Digitalna orodja pomagajo pri izvajanju poslovne strategije
Čeprav so nameni vpeljave digitalnih procesov jasni – hitrejši, boljši, učinkovitejši procesi, nastane problem pri definiranju jasnih ciljev, če ti niso premišljeno postavljeni.
Nastavitve zasebnosti

Na tej spletni strani uporabljamo piškotke. Nujni omogočajo delovanje spletne strani. Analitični in trženjski piškotki pa izboljšajo vašo uporabniško izkušnjo. Več ...