Pojdi na glavno vsebino
Sledite nam: l
english
| Katja Kavčič

Kako lahko mobilna aplikacija poenostavi upravljanje delovnega časa?

V podjetju Četrta pot smo za registracijo in upravljanje delovnega časa na daljavo razvili mobilno aplikacijo KADRIS 4M.

Kako lahko mobilna aplikacija poenostavi upravljanje delovnega časa?

Vir: iStock

Mobilni telefon je postal žepni daljinski upravljalnik našega življenja. Zadnjih nekaj let si skoraj ne znamo več predstavljati, kako bi brez njega poslušali glasbo, vedeli, kakšno bo po koncu službe vreme, kako bi našli čim krajšo pot do cilja, naročili spotoma hrano, zadnje čase pa čedalje pogosteje postaja tudi naša mobilna denarnica.

Epidemija COVID-19 nas je čez noč prisilila, da razmišljanja o delu od doma praktično tudi udejanjimo. Na področju IT je bila sprva največja skrb, kako zaposlenim zagotoviti varne spletne povezave, nato pa so začeli v podjetjih razmišljati, kako bi lahko s pomočjo pametnih telefonov poenostavili upravljanje delovnih procesov, na primer delovnega časa.

Ko delamo od doma, kar naenkrat ni več mogoče potrkati na vrata nadrejenega in ga prositi za odobritev dopusta, kadrovski oddelek ni več nadstropje nižje in še bi lahko naštevali situacije, v katerih so zaposleni zmedeni, ker ne vedo, kako čim hitreje do ustreznih informacij.

Mobilno upravljanje delovnega časa zato pridobiva tako na veljavi kot na uporabnosti. Zaposlenim omogoča, da v delovnih procesih sodelujejo tudi zunaj primarnega delovnega okolja – doma, na terenu ali na službeni poti.

V podjetju Četrta pot smo za registracijo in upravljanje delovnega časa na daljavo razvili mobilno aplikacijo KADRIS 4M. Aplikacija predstavlja idealno orodje, ki tako zaposlenim kot njihovim vodjem bistveno skrajša postopke, povezane s spremljanjem delovnega časa.

Zaposlenim omogoča mobilno registracijo prihodov, odhodov – tako pri delu od doma kot v podjetju ali na terenu –, pošiljanje vlog za vse vrste odsotnosti, spremljanje potrjenih, zavrnjenih ali čakajočih vlog za odsotnosti ter pregled stanja ur in dopusta v vsakem trenutku.

Vodjem pa na drugi strani omogoča hitro dostopno in enostavno beleženje delovnega časa, odsotnosti in prisotnosti zaposlenih in odgovarjanje na prispele vloge za odobritev odsotnosti ne glede na to, ali so v podjetju, na službeni poti, sestanku ali od doma.

Kako mobilna aplikacija KADRIS 4M deluje, katera področja znotraj delovnih procesov pokriva, kakšni so pogoji namestitve in uporabe, smo predstavili na brezplačnem webinarju Pametni telefon kot medij za upravljanje delovnega časa oktobra 2020. 

Če želite video posnetek do webinarja, nam pišite na prodaja@cetrtapot.si in posnetek vam bomo poslali po elektronski pošti.

Vsi video posnetki naših webinarjev so na voljo v spletni učilnici Akademija. Za dostop je potrebna registracija uporabniškega računa. 

Povejte naprej:

l
f
t

Preberite še

[ADMA] Tehnologija je naša prijateljica in ne sovražnica
| Nataša Centa
[ADMA] Tehnologija je naša prijateljica in ne sovražnica
Si predstavljate nakupovanje blaga kot so bela tehnika, avtomobili, parfumi ali storitev, kot so evidenca in obračun dela zaposlenih doma, prerazporejanje zaposlenih glede na karantene, refundacije za čakanje na delo ali skrajšani polni delovni čas, etc. brez digitalne tehnologije? Odgovor nam je znan, mar ne :-)?
[FINANCE IKT] Nov val digitalizacije upravljanja delovnega časa in človeških virov
|
[FINANCE IKT] Nov val digitalizacije upravljanja delovnega časa in človeških virov
Epidemija COVID-19 je v številnih podjetjih pospešila prehod na digitalno poslovanje. Ker organizacije postajajo vse bolj digitalne, se morajo izvršni voditelji najprej osredotočiti na tista področja, kjer so potrebne takojšnje digitalne naložbe.
[HR&M] Vse okrog nas postaja drugačno
| Nataša Centa
[HR&M] Vse okrog nas postaja drugačno
Edina stalnica v življenju so spremembe. Nenehno se dogajajo družbene reforme. Tehnologija napreduje z bliskovito naglico. Komaj pride na trg nov izdelek, že ga izpodriva naslednji, ki je hitrejši in boljši. Vedno nove trende spoznavamo v prehrani, modi, zabavi in medsebojnih odnosih. Spreminjamo se tudi mi.
Nastavitve zasebnosti

Na tej spletni strani uporabljamo piškotke. Nujni omogočajo delovanje spletne strani. Analitični in trženjski piškotki pa izboljšajo vašo uporabniško izkušnjo. Več ...