Pojdi na glavno vsebino
Sledite nam: l
english
|

[FINANCE IKT] Nova preobleka najbolj celovite IT-rešitve za vodenje zaposlenih

KADRIS 4 z enkratnim vnosom podatkov naenkrat digitalizira kadrovske, registracijske in plačne procese.

[FINANCE IKT] Nova preobleka najbolj celovite IT-rešitve za vodenje zaposlenih

Prikaz spletne aplikacije KADRIS 4.7, fotografija: arhiv Četrta pot

Ker morajo kadrovski oddelki ogromne količine dela opraviti v čedalje krajšem času, absolutna natančnost in zanesljivost pa pri tem ne smeta trpeti, podjetja vse bolj razmišljajo o uvedbi enotnega IT-sistema, s katerim bi učinkovito obvladovali vse glavne kadrovske procese. Na trgu jim je na voljo veliko rešitev za vodenje kadrovske evidence, registracijo delovnega časa, identifikacijo in obračun plač. Večinoma gre za rešitve, ki naslavljajo eno samo izmed naštetih področij, zelo malo ponudnikov pa ponuja sisteme, s katerimi lahko upravljamo vse kadrovske procese hkrati ter tako povečamo natančnost, zanesljivost in optimizacijo poslovanja.

Razvojnim strokovnjakom iz podjetja Četrta pot je uspelo prav to. Že leta 2012 so tri velike sisteme uspešno združili na enotno platformo, ki so jo poimenovali KADRIS 4. Gre za prvo in še danes najbolj celovito IT-rešitev za učinkovito vodenje zaposlenih na slovenskem trgu.

Letos so rešitev KADRIS 4 na podlagi celostne izkušnje njenih uporabnikov funkcionalno nadgradili in hkrati tudi prenovili grafični uporabniški vmesnik (GUI). Pri tem so veliko pozornost posvetili sami obliki aplikacije in barvam, ki postajajo pri delu v pisarni čedalje bolj pomemben dejavnik, saj dopuščajo kreativnost in užitek pri delu. To ni nujno v nasprotju s produktivnostjo in odgovornostjo, prej obratno. Če je namreč grafični vmesnik prijazen do vizualnih zaznav uporabnika, bo ta rešitev uporabljal z večjim veseljem, zaradi česar bodo lahko poročila, ki jih dobiva vodstvo, veliko bolj kakovostna.

Poleg nove grafične podobe je KADRIS 4 dobil tudi večjo preglednost delovnih področij uporabe in nove funkcionalnosti. Predvsem pa je delo z novo aplikacijo postalo bolj enostavno, hitro in pregledno. Aplikacija uporabnika vodi zaporedno po korakih dela, vnos podatkov je enkraten, z enim klikom pripravi poročilo in oblikuje različne grafe.

Članek je bil objavljen 13. septembra 2019 na spletnem portalu FINANCE IKT.

Povejte naprej:

l
f
t

Preberite še

[HR&M] Kaj prinaša digitalizacija HR funkcije?
| Urban Rozina & Nataša Centa
[HR&M] Kaj prinaša digitalizacija HR funkcije?
Globalizacija in razvoj spletne tehnologije vse bolj spreminjata poslovno okolje v dinamične procese, ki se pogosto odvijajo na različnih koncih sveta ter v različnih vrstah in oblikah dela. Dinamika sprememb nas vodi preko različnih načinov vodenja.
[HR&M] Komunikacija in organizacija
| Nataša Centa
[HR&M] Komunikacija in organizacija
Kaj je komunikacija in kako teče po sodobnih kanalih? Kako so tehnologije spremenile komunikacijo v organizacijah? Na bolje.
[FINANCE IKT] Kako digitalizacija kadrovske funkcije tlakuje pot do agilnega podjetja?
|
[FINANCE IKT] Kako digitalizacija kadrovske funkcije tlakuje pot do agilnega podjetja?
Pot do agilnega poslovanja se začne z vitkim poslovanjem, to pa se začne z vključevanjem zaposlenih v kadrovske procese.
Nastavitve zasebnosti

Na tej spletni strani uporabljamo piškotke. Nujni omogočajo delovanje spletne strani. Analitični in trženjski piškotki pa izboljšajo vašo uporabniško izkušnjo. Več ...