Pojdi na glavno vsebino
Sledite nam: l
english

O Akademiji

Spletna učilnica Akademija je področje delovanje Četrte poti, ki se osredotoča na digitalno izobraževanje z vidika novosti naših storitev in produktov za kadrovske (Human Resource Management), registracijske (Time & Attendance) in plačne (Payroll) procese in predstavlja odgovor na dinamične potrebe trga.  

Akademija temelji na prenosu znanja med našimi strokovnjaki in uporabniki naših rešitev. Izobraževalne vsebine v obliki tečajev so prilagojene glede na področje uporabe in glede na vlogo uporabnika. Naš cilj je, da poslovnim partnerjem s pomočjo teh vsebin poenostavimo in olajšamo uporabo naših rešitev, jim pomagamo optimizirati delovne procese in s celotnim procesom izboljšujemo uporabniško izkušnjo našega produkta KADRIS 4.

Izobraževalne vsebine oz. tečaji Akademije so na voljo v različnih formatih: Video vodiči │ Priročniki z navodili uporabe │ Video posnetki šolanj ali delavnic│ Posnetki webinarjev │ Zakonske novosti

Kako si uredite dostop do tečajev v Akademiji?

Za dostop do vseh tečajev je potrebna registracija uporabniškega računa. Po opravljeni registraciji vam bo dodeljen račun s prijavnimi podatki, preko katerih boste dostopali do tečajev. Vsem novim uporabnikom je ob registraciji avtomatično dodeljen dostop do brezplačnih tečajev.

V kolikor vas zanimajo dodatni oz. plačljivi tečaji, nam pišite na prodaja@cetrtapot.si ali nas pokličite na telefonsko številko +386 4 280 66 60. Preverili bomo, katere vsebine vam pripadajo po vzdrževalni pogodbi oz. naročniškem razmerju in vam dodelil dostope do želenih tečajev oz. pripravili ponudbo.


Dostop do izobraževalnih vsebin oz. tečajev

Za dostop je potrebna registracija uporabniškega računa. Po opravljeni registraciji vam bo dodeljen račun s prijavnimi podatki (e-pošta & geslo), ki vam bo omogočal dostop v Akademijo. 

Registracija novega računa

Registracija

Nastavitve zasebnosti

Na tej spletni strani uporabljamo piškotke. Nujni omogočajo delovanje spletne strani. Analitični in trženjski piškotki pa izboljšajo vašo uporabniško izkušnjo. Več ...